вторник, 15 декември 2015 г.

ЛО ФАНГ И ШАНЕЛ №5

Ло Фанг е артистичният псевдоним на Матю Джордан Хермерлейн. Роден е на 20 октомври 1983 година в Лос Анжелис. Отличен мултиинструменталист, музикант и певец.
Започва да свири на цигулка от петгодишен, а в студентските си години преподава пиано и китара на децата в Балтимор. Изнася музикални представления в галерии и музеи. За кратко прави шоуто The family Hermerlein заедно със сестра си Малори.
 Дебютният си албум  Blue Film - 25.02.2014г -  пише, докато пътува по света, от Камбоджа и Бали до Лондон и Токио.

А сега за Шанел…
През есента на 2014г. Ло Фанг е избран да създаде и изпълни песента към рекламния филм на Шанел № 5, където участва най-скъпо платеният модел Жизел. Темата е "Брилянтин". Ло Фанг създава ремикс на известната песен от филма "Брилянтин"  You are the one that I want. Вероятно Шанел имат голяма заслуга за увеличаването на популярността на Ло Фанг, но неговата кавърверсия е изключителна - много бавна, изпълнена с романтика, нежност и любов. Тя е доказателство за това какво може да направи един истински музикален талант.
 Първоначално впечатлява топлият и вокално перфектен глас, а в последствие хармоничната композиция. Много нежност и чувственост, електронна музика,странна комбинация, бягство от еднообразието и като резултат песен с уникално звучене.
Не знам кое е по- въздействащо красивата Жизел, или Ло Фанг, или Шанел №5.



                                                                   LO FANG SHANEL5


Няма коментари:

Публикуване на коментар