понеделник, 9 декември 2013 г.

КАКВО НЕ ЗНАЕМ ЗА ДИЛЯНА ПОПОВА?

Диляна Попова е едно от най-прелестните лица в родния моден бизнес -изключителна визия, впечатляващ стил и завладяваща усмивка. Тя е родена в Гулянци на 24.09.1981г. и се самоопределя като чаровна Везна. До осми клас е живяла в родното си място, а после е учила в Плевен в техникум по облекло. Диляна е завършила моден дизайн в НБУ и има амбиция да продължи да се занимава с това. От време на време работи и като стилист. Кариерата й на модел стартира благодарение на по-голямата й сестра, с която са много близки. Елиза Попова занася нейни снимки в агенция “Ексграунд”. От агенцията буквално се влюбват в Диляна и тя става една от най-актуалните им манекенки. Диляна е работила като модел в над десет държави в Европа и Азия. Най-много й допада да се снима в реклами. Може би си спомняте как взимаше вана с мляко, преобразена като Клеопатра в реклама на сапун. Диляна стана рекламно лице на “Martineli home style”. Била е и лице на Нескафе, Данон и водка Флирт. Снимала е реклами на Кока Кола в Турция и каталози на Лореал в Милано. Синеоката красавица е дефилирала на ревютата на всички известни БГ дизайнери, нея избра за рекламно лице и Соня Васи, когато реши да представи колекцията си от бутикови плетива у нас. Ъпсурт, Орлин Павлов, Лора Караджова, естествено и Дичо украсиха клиповете си с известната манекенка. Диляна е изключително земен и усмихнат човек, и не приема твърде на сериозно моделската си кариера. Не робува на марки, а в ежедневието си предочита да се облича по-спортно. 

Какво знаете за Диляна Попова? Че е синеока и красива. Модел и актриса - само за две години тя се снима в два филма за големия екран – Love.net и „Още една мечта”, и в два сериала – „Стъклен дом” и „Революция Z”. (Колко от професионалните актриси у нас могат да се похвалят с подобно темпо?) Чували сте, че е дизайнер на собствена марка дрехи. Чували сте за някои от мъжете в живота й – музиканта Дичо, автомобилния състезател Георги Тонев, издирвания от Интерпол за разпространение на наркотици и ръководство на престъпна групировка Христофорос Аманатидис-Таки. Чували сте и слухове за някои непризнати и недоказани любовни афери – с Фахрадин Фахрадинов и Асен Блатечки например.

Всеизвестно е, че е изключителен модел и манекен, че е добра актриса в два успешни сериала на bTV, че е сред любимите герои в риалитито „Африка - звездите сигурно са полудели". Малцина обаче познават Диляна и като дизайнер на собствена марка дрехи.

Ето че и аз имах шанса да видя отблизо тези невероятни сини очи. И да остана очарована от майсторството на две сръчни ръце. Именно благодарение на тях и на усета си към красивото Диляна е успяла да създаде свой бранд за дрехи. Всъщност в това начинание я е водило чувството за практичност. Тя самата предпочита удобните кройки и естествените материали, които в крайна сметка превръщат дрехата в любима. Затова преди 5 години Диляна събрала смелост и скочила в пренаситения от предложения моден бизнес. Искала обаче да лансира своето разбиране за тренд и да го сподели със сродни души. Това означава, че почитателите на марката „Диляна Попова" трябва да са практични хора, които харесват семплата линия, но не и скучните допълнения.

Нейните тишърти са основно в черно и бяло, изработени от фино висококачествено трико, но задължително с интересна апликация или надпис. Връхните дрехи, както панталоните и шапките, са или с необичайна кройка, или с нестандартен дизайн. Защото самата Диляна е такава. При нея конфекция няма нито в живота, нито в модата. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар