Продукти:
2 патладжана
1 глава кромид лук
1 голям домат
100 г колбас
100 г кашкавал
сол на вкус
2 с.л. олио
1 глава кромид лук
1 голям домат
100 г колбас
100 г кашкавал
сол на вкус
2 с.л. олио
Начин на приготвяне:
Измиваме и почистваме патладжаните. Нарязваме ги на кръгчета и ги поставяме за 30 мин в солена вода, за да си пуснат горчивия сок.
Нареждаме ги в намаслена с олио тава и печем 20 мин.
Нарязваме домата, лука и колбаса на кубчета и настъргваме кашкавала.
Изваждаме тавата от фурната и върху всяко кръгче патладжан слагаме от плънката. Допичаме, докато кашкавалът се разтопи.
Няма коментари:
Публикуване на коментар